SERVICII DIAGNOSTIC

TEST SCREENING OSTEOPOROZA

Cea mai simplă și non-invazivă metodă de stabilire a riscului de osteoporoză este osteodensitometria cu ultrasunete (ultrasonometrie calcaneană). Aceasta realizează o evaluare cantitativă a unor parametri osoși și se efectuează la nivelul calcaneului, fiind un sediu accesibil, dar având în același timp o activitate metabolică intensă, asemănătoare sediului vertebral. Durează câteva minute și se poate spune imediat dacă suferiți de osteoporoză sau dacă aveți un risc pentru a o dezvolta în viitor.

EVALUAREA STARII DE SANATATE COMPUTERIZATA

Biorezonanța este o terapie alternativă care propune atât o metodă de diagnostic, cât și de tratament, ambele bazate pe investigarea undelor electromagnetice pe care le emite organismul uman. Intr-o sedinta se analizeaza urmatoarele: Continutul de zahar din sangequantum analyzer Afectiuni ale oaselor Densitatea mineralelor din oase Sistemul nervos al creierului Sistemul cardio-vascular si cerebro-vascular Functia vezicii biliare Functia gastrointestinala Afectiuni genito-urinare Toxine umane Functia rinichilor Functia ficatului Functia plamanilor Functia pancreasului Afectiuni reumatice Elemente (Ca, Fe, Se, Pg,Zn, vitamine, etc). Functia sexuala masculina/ feminina Prostata Sistemul endocrin Sistemul imunitar Analiza sanilor Testul functionarii pielii Elementele sanatatii umane La acestea se adaugă și recomandarea unei anumite diete alimentare, specifice afecțiunii identificate precum si remediu din plante medicinale.

EVALUAREA VARSTEI VASCULARE

Fiecare bătaie a inimii generează o undă de puls care se dispersează în corpul uman. Cu ajutorul unei manșete branhiale, dispozitivul Agedio B900 măsoară simultan tensiunea arterială, ritmul cardiac, viteza undei de puls şi alți parametri hemodinamici. Aplicația integrată estimează vârsta vasculară a pacientului pe baza parametrilor de vârstă, greutate, înălțime şi sex.

REFLEXODIAGNOSTIC

Prin reflexodiagnostic se poate descoperi o suferinta morfo-functionala a organului corespondent, palpand punctul reflexogen specific. Punctele reflexogene devin dureroase la presiune datorita depunerilor de toxine din zona reflexogena, deci dereglarilor energetice, si au drept consecinta o proasta circulatie sanguina si nervoasa. Boala se manifesta la presiune ca o inflamatie, cristale de nisip sau boabe de orez dureroase, aflate sub piele. Este necesar sa se faca o examinare atenta, deoarece unele puncte reflexe pot fi dureroase si datorita unor afectiuni locale in partile de testare (bataturi, plagi, traumatisme, malformatii, reumatism, boli dermatologice etc.) Pentru diagnosticare am folosit cu precadere zonele reflexogene ale talpilor, cele mai complexe si mai concludente puncte de proiectie organica.

IRIDOLOGIE

Ochii sunt fereastra Sănătăƫii, iar Iridologia interpretează semnele sau marcajele care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Fiind o metodă neinvazivă de diagnosticare, iridologia ne vorbește despre starea organelor interne și gradul de funcţionare al acestora. Dintre toate ferestrele corpului care ne vorbesc despre sănătate, irisului este organul care ne prezintă cel mai detaliat stadiul afecƫiunilor. De asemenea, analiza irisului ne poate detalia și predispoziţiile moștenite și organele sensibile. În acest mod, iridologia este o metodă excelentă în profilaxia afecƫunilor moştenite. Totodată, analiza irisului ne vorbește și despre afecţiunile care încă nu s-au manifestat clinic, îndrumând pacientul către tratament și zona ce trebuie tratată. Dintr-o singură analiză a irisului putem descoperi: • Gradul de longevitate; • Predispoziţiile ereditare la boli; • Predispoziţii la infecƫii; • Starea sistemului imunitar; • Gradul de funcţionare al organelor; • Gradul de intoxicare; • Stadiile afecƫiunilor curente; • Gradul de afectare al organelor în diverse patologii; • Cauzele obezităƫii; • Cauzele infertilităƫii și impotenƫei; • Capacitatea moștenită de muncă și efort; • Capacitatea de efort intelectual; • Traumatismele obstetricale; • Traumatismele din sfera genitală; Fiind o metodă neinvazivă, analiza irisului se efectuează-se cu o sursă de lumină și o lupă de mărire, fără vreun risc sau efect advers asupra sănătăţii pacientului.

CONSULTANTA IN TRATAMENTE NATURISTE

Multe abordări dietetice și pe bază de plante încearcă să echilibreze bunăstarea nutrițională a organismului. Fitoterapia sau știința care studiază plantele în folosul sănătății are o vechime de mii de ani. În antichitate, grecii, romanii, egiptenii foloseau diverse plante sub forme de pulberi, poțiuni, macerate, decocturi, pilule etc pentru tratamente, îmbălsămare, cosmetică. Fitoterapia s-a născut odată cu omul care a învățat din instinct, observație, experiență și inteligență să își aleagă din natură acele plante care-i sunt utile, în scop profilactic sau curativ. În prezent, în România există și sunt cunoscute peste 1000 de specii de plante medicinale, multe dintre ele fiind cunoscute încă din perioada tracilor.

CONSULTANTA NUTRITIONALA - DIETE

De-a lungul secolelor, omul a trecut de la o dietă simplă formată din carne, fructe, legume și cereale, la o dietă complexă, care constă adesea în alimente bogate în grăsimi, uleiuri și carbohidrați complecși. Excesul și deficiența nutrițională au devenit probleme în societatea actuală, ambele ducând la anumite boli cronice. Ai o problemă medicală și vrei să încerci o abordare alternativă a medicinei clasice? Programează o consultație  la unnul din specialiștii noștri

SERVICII
Derulează în sus
SUNA ACUM