Reduceri!

99.00 lei

Recomandari Ceai SILUET-AID 250 Gr

– cure de slabire (favorizand arderea grasimilor)
– obezitate
– detoxifierea organismului
– reduce pofta de mancare
– usor diuretic

Categorie:

Descriere

Pahetul Obezitate contine: (Ceai Siluet 2×125 gr + Tinctura Siluet 500 ml)

 

Ingrediente Ceai SILUET-AID

Frunze de PAPADIE (Taraxacum officinale)-10%, frunze de MESTEACAN-ALB (Betula pubescens)-9%, tulpini sterile verzi de COADA-CALULUI (Equisetum arvense)-8%, fructe de IENUPAR (Juniperus communis)-7%, fructe de FENICUL (Foeniculum Vulgare)-7%, parti aeriene de CRETISOARA (Alchemilla vulgaris)-7%, parti aeriene de COADA-SORICELULUI (Achillea millefolium)-7%, matase de PORUMB (Zeu mays)-7%, parti aeriene de TURITA-MARE (Agrimonia eupatoria)-7%, parti aeriene de CICOARE (Cichorium intybus)-7%, fructe de SOC (Sambucus nigra)-6%, frunze de AFIN (Vaccinium myrtillus)-6%, scoarte de CRUSIN (Frangula alnus)-6%, frunze de URZICA (Urtica dioica)-6%

Contraindicatii Ceai SILUET-AID

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Mod de utilizare Ceai SILUET-AID

– 1 cana dimineata, pe stomacul gol, iar cantitatea ramasa se ia pe parcursul intregii zile, in doze egale, inainte de mese; durata curei – 1-3 luni, in functie de greutatea corporala initiala si de efectele utilizarii; se recomanda mentinerea unui regim alimentar de maximum 2500 calorii/zi. Pentru un efect mai rapid, se recomanda a se folosi impreună cu tinctura de obezitate. Se adauga o lingura de tinctura la o cana de ceai.

 

Ingrediente Tinctura SILUET-AID

Solutie hidroetanolica (raport alcool etilic 96% apa 1:3); frunze de PAPADIE (Taraxacum offcinale)-5%, frunze de MESTEACAN-ALB (Betula pubescens)-4%, tulpini sterile verzi de COADA-CALULUI (Equisetum arvense)-4%, fructe de IENUPAR (Juniperus communis)-3%, fructe de FENICUL (Foeniculum Vulgare)-3%, parti aeriene de CRETISOARA (Alchemilla vulgaris)-3%, parti aeriene de COADA-SORICELULUI (Achillea millefolium)-3%, matase de PORUMB (Zea mays)-3%, parti aeriene de TURITA-MARE (Agrimonia eupatoria)-2%, parti aeriene de CICOARE (Cichorium intybus)-2%, fructe de SOC (Sambucus nigra)-2%, frunze de Afin (Vaccinium myrtillus)-2%, scoarte de CRUSIN (Frangula alnus)-2%, frunze de URZICA (Urtica dioica)-2%. Conc alc 26% v/v

Contraindicatii Tinctura SILUET-AID

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si copiilor sub 18 ani. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Mod de utilizare Tinctura SILUET-AID

Tinctura SILUET-AID 500 ml este un supliment alimentar
Cate 1 lingura de tinctura de 3 ori pe zi, cu 20 minute inainte de principalele mese. Se poate dilua si in ceai sau apa.

Pachet Obezitate
Derulează în sus
SUNA ACUM