150.00 lei

Recomandari Ceai SILUET- 125 Gr

– cure de slabire (favorizand arderea grasimilor)
– obezitate
– detoxifierea organismului
– reduce pofta de mancare
– usor diuretic

Categorie:

Descriere

Pahetul Obezitate contine: (Siluet 2×125 gr + Tinctura Siluet 500 ml)

 

Ingrediente Mix Plante Medicinale  SILUET

Frunze de PAPADIE (Taraxacum officinale)-10%, frunze de MESTEACAN-ALB (Betula pubescens)-9%, tulpini sterile verzi de COADA-CALULUI (Equisetum arvense)-8%, fructe de IENUPAR (Juniperus communis)-7%, fructe de FENICUL (Foeniculum Vulgare)-7%, parti aeriene de CRETISOARA (Alchemilla vulgaris)-7%, parti aeriene de COADA-SORICELULUI (Achillea millefolium)-7%, matase de PORUMB (Zeu mays)-7%, parti aeriene de TURITA-MARE (Agrimonia eupatoria)-7%, parti aeriene de CICOARE (Cichorium intybus)-7%, fructe de SOC (Sambucus nigra)-6%, frunze de AFIN (Vaccinium myrtillus)-6%, scoarte de CRUSIN (Frangula alnus)-6%, frunze de URZICA (Urtica dioica)-6%

Contraindicatii Ceai SILUET

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Mod de utilizare Ceai SILUET

– 1 cana dimineata, pe stomacul gol, iar cantitatea ramasa se ia pe parcursul intregii zile, in doze egale, inainte de mese; durata curei – 1-3 luni, in functie de greutatea corporala initiala si de efectele utilizarii; se recomanda mentinerea unui regim alimentar de maximum 2500 calorii/zi. Pentru un efect mai rapid, se recomanda a se folosi impreună cu tinctura de obezitate. Se adauga o lingura de tinctura la o cana de ceai.

 

Ingrediente Tinctura SILUET

Solutie hidroetanolica (raport alcool etilic 96% apa 1:3); frunze de PAPADIE (Taraxacum offcinale)-5%, frunze de MESTEACAN-ALB (Betula pubescens)-4%, tulpini sterile verzi de COADA-CALULUI (Equisetum arvense)-4%, fructe de IENUPAR (Juniperus communis)-3%, fructe de FENICUL (Foeniculum Vulgare)-3%, parti aeriene de CRETISOARA (Alchemilla vulgaris)-3%, parti aeriene de COADA-SORICELULUI (Achillea millefolium)-3%, matase de PORUMB (Zea mays)-3%, parti aeriene de TURITA-MARE (Agrimonia eupatoria)-2%, parti aeriene de CICOARE (Cichorium intybus)-2%, fructe de SOC (Sambucus nigra)-2%, frunze de Afin (Vaccinium myrtillus)-2%, scoarte de CRUSIN (Frangula alnus)-2%, frunze de URZICA (Urtica dioica)-2%. Conc alc 26% v/v

Contraindicatii Tinctura SILUET

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si copiilor sub 18 ani. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Mod de utilizare Tinctura SILUET

Tinctura SILUET- 500 ml este un supliment alimentar
Cate 1 lingura de tinctura de 3 ori pe zi, cu 20 minute inainte de principalele mese. Se poate dilua si in ceai sau apa.

Pachet Obezitate
Derulează în sus