CUM POȚI EVITA SĂ DEVII UN PURTĂTOR DE PARAZIȚI

OASPETII NEPOFTITI DIN INTERIORUL NOSTRU

70% din populație este infectată cu diferite tipuri de paraziți fără să bănuiască. Fiecare dintre noi se află în pericol!  

Potrivit OMS, în 2019, incidența infecției cu invazie parazitară a crescut cu 17,6%. Și aceste cifre includ nu numai populația țărilor în curs de dezvoltare, dar și prospera regiune europeană.

Răspândirea pe scară largă a helmintiazelor se datorează evoluției asimptomatice a bolii în stadiile incipiente. Persoana infestată ar putea nici să nu bănuiască de prezența paraziților, infectându-i pe cei din jur.

CE PERICOL PREZINTĂ PARAZIȚII?

Se cunosc peste 360 ​​de tipuri de paraziți. Majoritatea parazitează în intestine sau ficat, dar pot migra către orice organ și sistem: plămâni, inimă, sistemul nervos central, mușchi, globi oculari și creier.

Consecințele provocate de paraziți:

 • Anemie, avitaminoză, anorexie;
 • Leziuni ale țesuturilor și organelor. Creșterea riscului de infecție a sângelui;
 • Patologii ale sistemului nervos. Toxinele paraziților provoacă insomnie, migrene, irascibilitate, crize de nervi, infarct și accidente vascular cerebrale;
 • Reacții alergice (erupții cutanate, mâncărime, fisuri și răni);
 • Formarea papiloamelor capabile să ia forme oncologice;
 • La copii pot provoca întârziere în dezvoltare, ducând la complicații periculoase;
 • La bărbați provoacă impotența:
 • Scade fertilitatea la femei.
 • NU IGNORAȚI PROBLEMA!

CUM SE PRODUCE INFECTAREA CU PARAZIȚI?

Obișnuim să credem că ne putem infecta doar din produse sau apă murdară. Paraziții pot pătrunde prin piele. De exemplu, în timpul ce utilizați transportul sau toaleta publică.

Larvele pătrund prin pori în capilare, fiind transportate prin organism cu fluxul de sânge. Oamenii nu simt aceste „penetrări”, e dificil să-și dea seama că s-au infectat. Vă puteți infecta cu paraziți de la animale și insecte, inhalând ouăle de mărime microscopică împreună cu praful.

TOP 3 METODE PENTRU COMBATEREA PARAZIȚILOR

DIETA ANTIPARAZITARĂ

– Verificați calitatea alimentelor consumate: nu consumați legume nespălate, fructe și verdeață, carne neprelucrată termic (cu sânge, rare), pește crud (sushi, sashimi etc.) și lapte crud.

– Reduceți consumul de zahăr și dulciuri, aceste alimente stimulează formarea microflorei patogene în intestine.

NU UITAȚI DE REGULILE IGIENEI PERSONALE

Practic nu putem evita să atingem suprafețele din transportul public, să utilizăm vesela din restaurante, sau să folosim toaleta publică. Pur și simplu trebuie să urmați niște reguli simple: spălați-vă regulat pe mâini și evitați să atingeți fața.

DETOXIFIERE

Pentru a elimina paraziții și toxinele din organism, trebuie să urmați o cură de detoxifiere cu produsul antiparazitar VERMINO

Produsul are eficiență ridicată, fără contraindicații și efecte secundare. Acțiunea sa este direcționată spre crearea unor condiții nefavorabile pentru paraziți în care își vor pierde interesul pentru reproducere, „vor slăbi”, astfel fiind ușor eliminați din organism.

Compoziția VERMINOFIT Include plante medicinale precum: (Frunze de LEURDA (Allium ursinum)- frunze de MENTA (Mentha piperita) -, parti aeriene de COADA-SORICELULUI (Achillea millefolium)-, frunze de AFIN (Vaccinium  myrtillus)-) care au un puternic efect antiparazitar:

 • Provoacă paralizia paraziților
 • Stimulează fluxul de bilă care ajută la eliminarea paraziților imobilizați, a larvelor și a ouălor;
 • Refac țesuturile deteriorate, microflora intestinelor, ceea ce ajută la restabilirea imunității și elimină problema greutății instabile;
 • Creează un mediu alcalin sănătos în intestine, care protejează împotriva reinfectării.

Conform rezultatelor unui sondaj anonim:

98% din persoanele infectate au scăpat definitv de paraziți

89% au constatat îmbunătățirea activității întregului organism

75% iau  PACHETUL VERMINOFIT pentru prevenire și sunt mulțumiți de rezultat

Majoritatea oamenilor s-au obișnuit să ignore problemele de sănătate. S-ar putea să nu bănuiți, dar cu o probabilitate de 97-98%, paraziții trăiesc deja în corpul vostru. Larvele pot fi oriunde: în sânge, în intestin, în plămâni, în prostată, în inimă sau creier.

ALEGE PACHETUL DETPARAZITARE ORGANISM ACCESAND MAGAZINUL NOSTRU LA SECTIUNEA PACHETE COMPLEXE SAU APELEAZA LA NUMARUL DE TELEFON SI UN CONSULTANT TE VA GHIDA.

 

CUM POȚI EVITA SĂ DEVII UN PURTĂTOR DE PARAZIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus