Politica retur

Politica de retur – Biolife360.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.  Cu toate acestea, BIOLIFE360.RO va oferă posibilitatea de a returna produsele in termen de 5 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@biolife36o.ro
 

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.

Procedura de denuntare si retur:

PASUL 1

 • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 2 modalitati:
  • la adresa de  email contact@biolife360.ro 
  •  

PASUL 2

 • Un operator biolife360.ro va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, la firma Cargus. 

În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur.

PASUL 3

 • Clientul predă curierului coletul împreună cu toate documentele primite inițial.

PASUL 4

 • Suma achitata initial de client va fi rambursata, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul nostru impreuna cu scrisoareea de denuntare. Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.
 • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Alte observații:

 • Se accepta returul numai in termen de 5 de zile de la primirea coletului.
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

Colet returnat fara anunt in prealabil In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul. In situatia in care un colet care a fost expediat de biolife360.ro nu este acceptat de catre destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:

 • în contul de client va rămâne activă doar modalitatea de plată online cu cardul pentru următoarele comenzi plasate.

BIOLIFE360.RO va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: contact@biolife360.ro. 

Va multumim !

Derulează în sus